Etiam velit magna, dapibus quis

Caprice

A Caprice International először Európában, Szentendrén, a művészek városában nyitotta meg új műhelyét és turisztikai látványosságát, amely a maga nemében egyedülálló élményt nyújt látogatóik részére. A cég Európa legnagyobb gyémánt forgalmazó vállalata.

Vendégeik érkezésekor először a Magyar történelmi ékszer kiállítást láthatják, ahol bepillantást nyerhetnek Magyarország 1000 éves ékszerkultúrájának történetébe.

A kétezer négyzetméteren helyet foglaló exkluzív bemutatóterem már a mai kor ízlésének megfelelő ékszermodellek ragyogó sorát tárja látógatói elé. A legértékesebb briliánsokkal ékesített nyakékek mellett több mint 4000 álomszép ékszer közül választhatnak a vásárlók.

A professzionális foglalatba illesztést a Caprice szakértői olyan szintre emelték, hogy az invisible, azaz a láthatatlan foglalatot is alkalmazzák, ami a Caprice specialitása. Princess vagy Baguette gyémántból készül, amit speciális módon csiszolnak, amelynek eredményeként a köveket, mint egy puzzle-t, úgy foglalják az ékszerbe. A gyémántok közti aranyszegély láthatatlan, a végeredmény egy mesésen ragyogó "aranytábla".

A weboldalon megjelenő anyag a D&B Grouptól kérhető, a Host Nation Broadcaster szobában.

2008.10.10 11:54:52

Home

Program

Háttéranyag

Média

Sajtófoglalás

Kapcsolat

©2008 Budapest D&B Group. Minden jog fenntartva.