Etiam velit magna, dapibus quis

Zoób Katti

Zoób Katti televíziós jelmeztervezőként kezdte pályafutását. Ezt követte egy varrócsapat összeválogatása, akikkel tévés és filmes produkciókhoz készítettek jelmezt. Mikor Zoób Katti nagyjából 15 évvel ezelőtt berobbant a hazai divatvilágba, már jóval túl volt a harmincon. Az első divatbemutatóval Zoób Katti hirtelen a hazai divatvilág egyik meghatározó személyiségévé vált, és ma már nemzetközi szinten is jegyzik a nevét. Lelkesen, gyakran a kimerülésig dolgozik, de láthatóan rátalált önmagára.

A Katti Zoób kézműves termék, individuális márka, ez a minőség nem alkalmas a tömeggyártásra. Az anyagok olasz, spanyol, svájci kézműves manufaktúrákból származnak. Számára a stílus ereje maga a személyes tartalom.

 A Zoób Katti által használt kocka- és az art decos rózsa-motívum felismerhetővé teszi a márkát. Fontosnak tartja emellett, hogy az időtlen szépséget képviselje a ruháival, ne azt, hogy egy szezonra válasszunk magunknak valamit. Szereti, ha valami tartós, nem megy ki villámgyorsan a divatból. Ez a legnagyobb kihívás számára.

 „21 éve vagyok férjnél, tizenkilenc éves a lányom. Vannak pillanatok, amikor nagy feladatok elé állítom őket, és ők igyekeznek utolérni. De előfordul, hogy közben én már egy következő állomáson vagyok. De ez nem nehezítheti az ő életüket.

 Lekvárt főzök, kalácsot dagasztok, paprikapalántáim vannak a kertben, kirándulni járunk, mindent csinálok, amit más hétköznapi anya.”

A weboldalon megjelenő anyag a D&B Grouptól kérhető, a Host Nation Broadcaster szobában.


2008.10.10 11:55:17

Home

Program

Háttéranyag

Média

Sajtófoglalás

Kapcsolat

©2008 Budapest D&B Group. Minden jog fenntartva.