Etiam velit magna, dapibus quis

Ebéd: menü a Marriottban

Ebéd: menü a Marriottban
A Marriott szállóban zárt ajtók mögött, a legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett tanácskozó védelmi miniszterek kétféle menüből választhatnak:

az egyik menü főétele szilvásváradi füstölt pisztrángfilé, amelyet sült céklás zellersalátával, fekete szezámmagos karfiolhabbal és snidlinges kapribogyóval szolgálnak fel, de ehetnek a résztvevők érlelt bélszínérméket Eszterházy módra, amelyet zöldségboglyával és vadaskrémmártással kínálnak. Desszertként a házi túrókockát tokaji aszúval ízesített vaníliás borhabbal és mazsolás szőlőragúval szolgálják fel. A desszerthez Szeremley Huba 2002-es badacsonyi olaszrizlingjét ajánlják majd a résztvevőknek.

A weboldalon megjelenő anyag a D&B Grouptól kérhető, a Host Nation Broadcaster szobában.

2008.10.10 11:50:40

Home

Program

Háttéranyag

Média

Sajtófoglalás

Kapcsolat

©2008 Budapest D&B Group. Minden jog fenntartva.