Zoób Katti

Zoób Katti televíziós jelmeztervezőként kezdte pályafutását. Ezt követte egy varrócsapat összeválogatása, akikkel tévés és filmes produkciókhoz készítettek jelmezt. Mikor Zoób Katti nagyjából 15 évvel ezelőtt berobbant a hazai divatvilágba, már jóval túl volt a harmincon. Az első divatbemutatóval Zoób Katti hirtelen a hazai divatvilág egyik meghatározó személyiségévé vált, és ma már nemzetközi szinten is jegyzik a nevét. Lelkesen, gyakran a kimerülésig dolgozik, de láthatóan rátalált önmagára.

A Katti Zoób kézműves termék, individuális márka, ez a minőség nem alkalmas a tömeggyártásra. Az anyagok olasz, spanyol, svájci kézműves manufaktúrákból származnak. Számára a stílus ereje maga a személyes tartalom.A Zoób Katti által használt kocka- és az art decos rózsa-motívum felismerhetővé teszi a márkát. Fontosnak tartja emellett, hogy az időtlen szépséget képviselje a ruháival, ne azt, hogy egy szezonra válasszunk magunknak valamit. Szereti, ha valami tartós, nem megy ki villámgyorsan a divatból. Ez a legnagyobb kihívás számára.

„21 éve vagyok férjnél, tizenkilenc éves a lányom. Vannak pillanatok, amikor nagy feladatok elé állítom őket, és ők igyekeznek utolérni. De előfordul, hogy közben én már egy következő állomáson vagyok. De ez nem nehezítheti az ő életüket.

Lekvárt főzök, kalácsot dagasztok, paprikapalántáim vannak a kertben, kirándulni járunk, mindent csinálok, amit más hétköznapi anya.”

A weboldalon megjelenő anyag a D&B Grouptól kérhető, a Host Nation Broadcaster szobában.


2008.10.10 11:58:20

Home

Program

Háttéranyag

Média

Sajtófoglalás

Kapcsolat

©2008 Budapest D&B Group. Minden jog fenntartva.